Mit kezdjek a csülökkel?
Figyelt kérdés
Nincs füstölve, megfőztem sós fűszeres vízben (még tegnap) de valahogy nem lett elég sós, illetve a fűszerek sem érződnek nagyon (kicsit ízetlen az egész). Tegnap ettünk belőle mustárral, de mára valamit kéne a maradékkal (fele) kezdeni. De mit? :))
Ötlet?
2011. márc. 14. 11:35
1/5 anonim válasza:
Csülökpörkölt? Így is meg lehet csinálni, hogy már megfőztétek, csak nem kell olyan sokáig főzni akkor már. Vagy csülkös bableves esetleg?
2/5 anonim válasza:
Valójában amikor kivetted a főző-vizéből, akkor kellett volna rögtön besózni. Most esetleg egy kis adag sós vízben melegítsd át az egészet, utána sózd be, hagyd állni. Majd szeletekre vágva hirtelen süsd meg. (Ekkor már puhítani nem kell) Hagymás törtkrumplival, vagy esetleg paradicsom-mártással finom lesz.
3/5 anonim válasza:
Egy jénai tálba karikázz krumplit. Vágj fel félfülre hagymát, paradicsomot, paprikát, és szeleteld rá a sózott, borsozott csülköt. Fóliázd le, és süsd sütőben l órát. Ha puha minden, fólia nélkül süsd kicsit, hogy a csülök kicsit ropogós legyen. Kész.
4/5 anonim válasza:
Főzz egy jóféle tejfölös-csülkös bablevest.
5/5 anonim válasza:
Főzd meg ,lesz levesed is.Szoktak friss csülökből húslevest is főzni,de másnap a legjobb,mert leszedhető a zsírja!
Füstöltből bablevest,majd kockára vagva belekeverni a levesbe.
Kiveszed a levesből és megsütheted krumplival sütőben,csak darabold fel,sózod,fűszerezed,tehetsz rá rozmaring ágat is, vagy szárítottal szórd meg,esetleg fokhagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!