Fagyaszthatok le gombócfasírtot úgy, hogy elötte csak kicsit átsütöm és a fagyasztóból mindig csak néhány db-t veszek elő és akkor frissen sütöm ki teljesen? Ugyanezt rántotthússal is meg lehet tenni?
Ha nem fagyasztott húsból készítetted (felengedés után), akkor még ki sem kell sütnöd, úgy is fagyaszthatod. Ha felengedett húsból van, akkor süsd ki, és készen fagyaszd le (teljes kihülés után, persze). Én így szoktam.
Üdv!
Én sem sütöm ki. Rendesen megformázom, és mehet a mélyhűtőbe. Amikor sütöm fagyosan teszem a forró olajba.
Én rántott húst még nem fagyasztottam le, de a kolleganőm rendszeresen úgy csinálja, hogy nagyobb adagokat paniroz be, és berakja a fagyóba.
Köszönöm a válaszokat.
Azért gondoltam, hogy kicsit sütöm hogy összeálljon és könnyebben ki tudjam venni darabonként.
ha nyersen prézlizve rakod el, úgy sem ragad össze. én rendszeresen fagyasztok rántotthúst és fasírtot is,azon mód fagyosan kell megkezdeni sütni.
hát végén szoktam nagyobb mennyiséget gyártani, és a frissből kettőnknek teszek el a fagyasztóba pár darabot, ami hét közbe jól jön egy főzelékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!