Ki van a mosogatógép ellen és mellett, és miért?
El mondom én is röviden velősen, 100% mellette vagyok a következökért:
1. Sokkal kevesebb vizet használ mint amenyit el pocsékolunk kézi mosogatással.
2. Akkora hőmérsékleten mos, amit kezünk nem bírna el, tehát jobban oldja a szennyeződéseket.
3. Olyan helyekre is eljut a víz, a nyomás hatására ahol szivaccsal sosem tudnánk mosni.
4. Annyi ideig mosogat, hogy ember kézzel még nem mosogatott egy tányért olyan sokáig. :-)
5. A szárítás folyamán, akkora hőmérsékletre hevíti az edényeket hogy az már fertőtlenítésnek számít.
6. Bele lehet rakni kevés edényt is, nem kell attól félni hogy megpenészedjenek, a gép légmentesen zár és bár vannak bent szagok, nem kell megijedni, több mint 4-5 nap szükséges arra hogy megpenészedjenek.
7. Lehet vele apró dekorációs, esetleg érzékeny anyagokból készült tárgyakat is tökéletesen mosni, csak ki kell választani a megfelelő programot.
8. NEM fogyaszt sok áramot.
9. Nagyon kényelmes, sok időt megspórol és sokat javít a párkapcsolaton, családi életen, az élet színvonalon általában.
Mi csak ketten voltunk a férjemmel és 12 személyes mosogatógépünk volt, de minden nap tele lett.
NEM ajánlom a kicsi, 2 személyeseket, egyáltalán nem praktikusak!
Törölgetni? Hmm.
Pintyőke! Egyetértek.
09:26:
Most olvasd végig saját írásodat úgy, hogy csak néhány szót kicseréltem benne:
"Én sosem voltam híve a motorbicikliknek. Egyik rokonunknak van, de ahányszor vele kirándultunk, az utakon por ment a szemembe, amit a gép vert fel. Én sem szeretek gyalogolni, de a gyaloglásban bízok csak meg, és mivel nagyon gyorsan szeretek menni, mindig használok bakancsot, így a talpam sem törik fel és nem szárítja ki a homok sem.Én akármilyen nagy lesz a családom, akkor sem vennék motorbiciklit, anyukámnak sem volt, pedig sokan voltunk, és mégis el tudott menni gyalog. Ahogy a nagymamám is, pedig a nagy családi kiránduláson akár negyvenen is összejöttünk.Csak az ólomecetes borogatásban segítettünk neki mi a kis unokák."
Azért mégis jobb a fejlődés, bár persze nem kötelező... :-D
Pedro
Éljen Kinga! :-)
Sőt, akkor már a petróleumlámpát is dobd ki, mert még régebben az sem volt. Meg tulajdonképpen akár a fára is visszamászhatnánk, ha őseinknek jó volt az ágak között, nekünk is jó lesz.
Én nem is értem, miért kellett egyáltalán lemászni???
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!