Cintikebabby kérdése:
A feles borsó nem akar megpuhulni mit rontok el?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a feles borsó főzeléket de soha nem lesz olyan igazán pépes mindig kemények maradnak a szemek pedig előtte lévő nap le is áztatom sőt 3 órán keresztül főzőm és akkor is kemény! segítsetek nekem!2011. febr. 18. 14:23
1/4 anonim válasza:
Akkor az a sárgaborsó ősrégi lehet!
Áztatás nélkül is meg kéne főnie maximum másfél óra alatt!
Esetleg piacon vásárolsz?Ha igen ott többet ne vásárolj ilyet!A boltba vegyél félkilós zacskósat,és ígérem nem lesz gond vele!Ha netán a csomagoltat használod az ételedhez,akkor fogalmam sincs hol a hiba!
2/4 A kérdező kommentje:
Mindig bevásárló központokban veszem zacskóban elég elkeserítő a magyar termék ezek szerint!
2011. febr. 18. 15:32
3/4 anonim válasza:
legközelebb, ha már puha, de még egyben vannnak botmixerrel pürésítsd. én is szoktam, ha magától nem fő szét.olyan pépes lesz, amilyenre csak akarod.
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbálom akkor :) köszönöm
2011. febr. 19. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!