Tésztasalátát szeretnék készíteni, bármit találtam eddig átlagos volt, nem fogtak meg. Saláták mesterei, milyen receptek vannak?
én a tésztasalátát így készítem:
tészta
sonka
kukorica
só
bors
lila hagyma
tejföl
majonéz
Lilahagymát karikára vágok,és ecetes salátalét öntök rá. Vegyes zöldséget megpárolok,sóval,oregánóval,bazsalikommal.
Még melegen összekeverem a hagymával. Közben majonézt keverek,és több tejföllel tartármártást készítek,mustárral,borssal ízesítem.
Megfőzök nem túl puhára Penne tésztát. Összekeverem először a zöldségsalátával,majd a tartárral. Utoljára keverem bele a húsfélét: főtt tarját, virslit,maradék sülthúst,ami éppen van. Néha sajtkockákat is keverek közé.
Legalább 4 órát hagyom érni a hűtőben.
Én egyszer csináltam tészta salátát amibe a következők voltak:
szines orsótészta
majonéz
tejföl
mustár
hagyma
kukorica
zöldborsó
virsli
főt tojás
franciasaláta mix
só,bors, petrezselyem
Mindent összekevertem és kész.
Bulira csináltam, és mindenkinek nagyon ízlett.
Nagyon köszönöm a válaszokat. :-)
Azt hiszem, összekeverem a válaszokat, és alkotok valami ehetőt belőlük, remélem sikerrel járok, bár az se baj ha elsőre nem, szeretek kísérletezni! :-) Mindenkinek jár a zöld tappancs.
Látom már elkészítetted, de ez olyan jól néz ki, hogy gondoltam megosztom veled.
02-18 12:58-as vagyok.
Nálunk a kedvenc:
Darabokra töröd a spagettit,úgy főzöd meg. Addig lereszelsz 2db répát,30dkg sonkát(medvehagymás a legfinomabb!!!!!) kockákra,csemege uborkát szintén kockákra. Összekeversz egy nagy tejfölt kevés ketchuppal,mustárral,majonézzel,sózod,borsozod és a végén mindent összekeversz. Nagyon finom,próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!