Tepsis csirkecombot csinálunk sültkrumplival és baconnal. Hogy lehetne egy kicsit megbolondítani?
Lehet,hogy mára már elkéstem vele,de máskor is érdemes kipróbálni sülhúsokhoz ezt a recit:
1 nagy fej vöröshagymát lereszelek a tökgyalun,
2 gerezd fokhagymát belenyomok
olívaolajat öntök hozzá
Befűszerezem,vegeta,só,sülthúsfűszerek,majoránna,bors,
magyaros fűszerkeverék.
Annyi olívát teszek rá,hogy kenni lehessen.
Ebbe bepácolom a husikat,mindegy milyen hús.
Ezt este szoktam megcsinálni,és reggelig hűtőbe teszem.
Majd megsütöm.
Ha disznóhúsból,vagy marhából csinálom,akkor bevagdosom szeletekre,de nem vágom el teljesen.
Ha marha,akkor megkíván sütés közben egy ki vörös bort is.
Ha malac hús,akkor meglocsolom kevés sörrel.
Nagyon finom.
Azt nem írtam,hogy a krumplit körülötte már nem ízesítem,mert átveszi a fűszerekét,ami kifolyik a hús alól megforgatom benne és tejfölt teszek a tetejére.
2-ik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!