Pörköltből krumplis tészta?
Csináltatok már a megmaradt pörkölt szaftból krumplis tésztát?
Tegnap csirkepörkölt volt, és eszembe jutott, hogy maradt elég sok szaft. Szerintetek?
Csinált már ilyet valaki, ha igen hogyan?
Köszi
13:27
12.51 vagyok, én is ismerek olyat, aki hajában főtt krumpliból csinálja, csak később sózza meg, amikor összetöri. Úgy is finom, bár én inkább sós vízben főzöm a krumplit összedarabolva.
Én meg pont azért hagyom el a pirospaprikát, hogy ne legyen olyan, mint a paprikás krumpli. Viszont hagymából jóval többet teszek rá, lehetőleg lilahagymát. Szóval inkább hagymás-borsos-krumplis tésztát csinálok. :D
Ahány ház annyi szokás.
hú, hát páran leírták hogy hogyan csinálják a krumplis tésztát, én is leírom:
sima paprikás krumplit csinálunk(hagymát pirítunk olajon, rá pirospaprikát, jöhet a hámozott darabolt krumpli, fűszerek, vízzel felengedjük) és abba keverjük bele a kifőtt tésztát.
így én pörköltből készítve nem tudom elképzelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!