Kireped a bejglim. Mitől?
Figyelt kérdés
Még soha nem sikerült szép bejglit sütnöm.
Lehet bármilyen precizen, recept szerint dekára pontosan, akárhogyan, sütéskor kireped. Jó, tudom most a mák túl híg lett, a tésztát meg vékonyra gyúrtam.....
De még a gesztenyés is kirepedt !! Pedig az nem híg ( alig tudtam rákenni)
2010. dec. 22. 20:12
11/11 anonim válasza:
Ó, lehet hogy a kezekben van a lényeg! Nekem még sosem repedt ki X) Nem lehet, hogy nem jó a recept? Próbálj ki egy másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!