Tetris kérdése:
Hogy kell a sajttal-sonkával-gombával megtöltött pulykamell szeletet kirántani és sütni?
Figyelt kérdés
Már panírozás közben mindig kipotyog a sonka, meg a gomba. A sajt valahogy benne marad, de sütéskor kifolyik.
Mit rontok el?
2010. dec. 14. 18:03
1/4 anonim válasza:
írd le, hogy ezt a tölteléket hogyan csinálod, akkor , hátha tudok tanácsot adni.
2/4 anonim válasza:
A hússzeleteket úgy töltd meg, hogy egy üres perem maradjon, azt elöször kend meg tojással, utána csukd össze és a széleit tüzd több helyen össze fogpiszkálóval vagy hústüvel, panirozd,és hagyd 15 percet állni, mielött sütöd. Igy nem fog se szétesni, se kifolyni a sajt.
3/4 anonim válasza:
Vagy pedig vágj akkora szelet húst, amekkorát csak tudsz, töltsd meg és a széleit jól nyomd össze. Panírozd be kétszer és még panírozás közben is nyomkodhatod. Én mindig így csinálom.
4/4 anonim válasza:
azt is csinálhatod, hogy vastagabb szeleteket szelsz,abba zsebet vágsz, beledugod a sonkát-sajtot-gombát. a nyitott végét letűzöd fogpiszkálóval , és úgy panírozod be.lassan
süsd, hogy a bennelévők is átsüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!