Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell a sajttal-sonkával-g...

Tetris kérdése:

Hogy kell a sajttal-sonkával-gombával megtöltött pulykamell szeletet kirántani és sütni?

Figyelt kérdés

Már panírozás közben mindig kipotyog a sonka, meg a gomba. A sajt valahogy benne marad, de sütéskor kifolyik.

Mit rontok el?


2010. dec. 14. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
írd le, hogy ezt a tölteléket hogyan csinálod, akkor , hátha tudok tanácsot adni.
2010. dec. 14. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A hússzeleteket úgy töltd meg, hogy egy üres perem maradjon, azt elöször kend meg tojással, utána csukd össze és a széleit tüzd több helyen össze fogpiszkálóval vagy hústüvel, panirozd,és hagyd 15 percet állni, mielött sütöd. Igy nem fog se szétesni, se kifolyni a sajt.
2010. dec. 14. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy pedig vágj akkora szelet húst, amekkorát csak tudsz, töltsd meg és a széleit jól nyomd össze. Panírozd be kétszer és még panírozás közben is nyomkodhatod. Én mindig így csinálom.
2010. dec. 19. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

azt is csinálhatod, hogy vastagabb szeleteket szelsz,abba zsebet vágsz, beledugod a sonkát-sajtot-gombát. a nyitott végét letűzöd fogpiszkálóval , és úgy panírozod be.lassan

süsd, hogy a bennelévők is átsüljenek.

2010. dec. 20. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!