Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pulykamell vagy csirkemell?

Pulykamell vagy csirkemell?

Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti jobban? Én nem tudok különbséget tenni közöttük, mind a kettő jó. Miben különböznek(nem az árára gondolok)? Pld. miért nem csinálnak pulykamellből gyrost, stb... Egyáltalán van különbség? Van olyan étel amit csak az egyikkel lehet elkészíteni?
2010. okt. 6. 20:19
1 2
 1/12 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
20%

háát én szakácstanuló vok és azt vettem észre ,h az íze nem nagyon más mint a csirkéjé:D és ráadásul volt hogy pulykamelböl csináltuk a fetasajtal grilezett csmellt:D

sztem amugy nincs különbség köztük:D

Azt lehet,h megkérdem nálunk a fő szakácsot:D hátha tud valami okosat mondani :D

2010. okt. 6. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Cs.mell, a pulykamellnek mellékíze van, én nem szeretem.
2010. okt. 6. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
mi pulykamellből is csináljuk a gyrost. persze ez csak ilyen kis házi dolog.
2010. okt. 6. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

szia! én is szeretem mind a kettőt, de azt tapasztaltam, hogy a pulykamell valamivel később puhul meg, mint a csirkéé. a pulykának rostosabb a szerkezete ,gondolom ezért.

mindegyiket el lehet készíteni finom omlósra.

üdv.

2010. okt. 7. 10:59
 5/12 Kriszti83 ***** válasza:
52%
Inkább csirkemell, hamar elkészül és finomabb.
2010. okt. 14. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
mind a kettö nagyon finom,csak tudni kell izesiteni!pulyka mellhez jol illik a gesztenye,a csirkehez meg a tejszines dolgok es igy tovabb ...mindenki sajat konyhaja és ize szerint:pl ma csinaltam banános csirket(pulykaval mar nem passzolna,mert leégne a banán..)
2010. okt. 14. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
a csirkemell finomabb
2010. okt. 15. 08:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pulyka ízesebb és "rostosabb" szerkezetű!

Mind a kettőt nagyon szeretem,mert finomak!

A pulykamellet meg lehet tölteni mint a dagadót,a csirke ehhez kicsi.Próbáld megtölteni milánói makarónival,jó fűszeresen!Csoda!

Az első válaszon jót mosolyogtam!Pulykamellet adtatok csirke helyett a vendégeknek?Jó kis üzletpolitika!A sokkal drágábbat olcsóbban!Ezt ne tanuld meg,és gratula a főszakácsnak!:)

2010. okt. 15. 10:02
 9/12 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
52%
:D tom :D nem is tanulom:D most leszek lassan végzős és több versenyt is már megnyertem:D szóval csak a jókat tanulom el :P:D De köszi mindenkinek legalább tudom mi a különbség mert bent a konyhán nem kaptam igazán semmien választ sem XD Ughyogy köszi puszi:D XD
2010. okt. 15. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő finom :)
2010. okt. 15. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!