Ki melyiket szereti jobban? Én nem tudok különbséget tenni közöttük, mind a kettő jó. Miben különböznek(nem az árára gondolok)? Pld. miért nem csinálnak pulykamellből gyrost, stb... Egyáltalán van különbség? Van olyan étel amit csak az egyikkel lehet elkészíteni?
háát én szakácstanuló vok és azt vettem észre ,h az íze nem nagyon más mint a csirkéjé:D és ráadásul volt hogy pulykamelböl csináltuk a fetasajtal grilezett csmellt:D
sztem amugy nincs különbség köztük:D
Azt lehet,h megkérdem nálunk a fő szakácsot:D hátha tud valami okosat mondani :D
2010. okt. 6. 20:50
2/12 anonim válasza:
Cs.mell, a pulykamellnek mellékíze van, én nem szeretem.
2010. okt. 6. 20:59
3/12 anonim válasza:
mi pulykamellből is csináljuk a gyrost. persze ez csak ilyen kis házi dolog.
2010. okt. 6. 21:50
4/12 anonim válasza:
szia! én is szeretem mind a kettőt, de azt tapasztaltam, hogy a pulykamell valamivel később puhul meg, mint a csirkéé. a pulykának rostosabb a szerkezete ,gondolom ezért.
mindegyiket el lehet készíteni finom omlósra.
üdv.
2010. okt. 7. 10:59
5/12 Kriszti83 válasza:
Inkább csirkemell, hamar elkészül és finomabb.
2010. okt. 14. 15:05
6/12 anonim válasza:
mind a kettö nagyon finom,csak tudni kell izesiteni!pulyka mellhez jol illik a gesztenye,a csirkehez meg a tejszines dolgok es igy tovabb ...mindenki sajat konyhaja és ize szerint:pl ma csinaltam banános csirket(pulykaval mar nem passzolna,mert leégne a banán..)
2010. okt. 14. 17:27
7/12 anonim válasza:
a csirkemell finomabb
2010. okt. 15. 08:29
8/12 anonim válasza:
Szerintem a pulyka ízesebb és "rostosabb" szerkezetű!
Mind a kettőt nagyon szeretem,mert finomak!
A pulykamellet meg lehet tölteni mint a dagadót,a csirke ehhez kicsi.Próbáld megtölteni milánói makarónival,jó fűszeresen!Csoda!
Az első válaszon jót mosolyogtam!Pulykamellet adtatok csirke helyett a vendégeknek?Jó kis üzletpolitika!A sokkal drágábbat olcsóbban!Ezt ne tanuld meg,és gratula a főszakácsnak!:)
2010. okt. 15. 10:02
9/12 xXx_CloUd_o.O_xXx válasza:
:D tom :D nem is tanulom:D most leszek lassan végzős és több versenyt is már megnyertem:D szóval csak a jókat tanulom el :P:D De köszi mindenkinek legalább tudom mi a különbség mert bent a konyhán nem kaptam igazán semmien választ sem XD Ughyogy köszi puszi:D XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!