Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rizskot sütöttem. Finom lett...

Rizskot sütöttem. Finom lett de mindig leragad az alja miért?

Figyelt kérdés
Igaz hogy nem teflonba de kivolt olajozva. Hogy csináljam ?
2009. jan. 20. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Legkozelebb vajazd ki a tepsit es szord meg zsemlemorzsaval. Egyebkent valoszinuleg a cukor miatt tapad le.
2009. jan. 20. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Jajaja, de az rizskoch!
2009. jan. 20. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Kedves előző!

A kérdező nem azt kérdezte,hogy kell írni,hanem,hogy miért ragad le!!Valahol így is írják és mondják!!!

Nekem a szakácskönyvben így van írva.

2009. jan. 20. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
2.: nem mindenki Pesten lakik. Mifelénk rizskóknak mondják/írják.
2009. jan. 20. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
3%

Kedves 3-4. válaszoló!


Mellé! Győri vagyok!:D


És miért nekem írsz, mondj inkább vmi hasznosat a kérdezőnek!

Vagy pont nincs más dolgod, mint bírálni a kommenteket?

Akkor nagyon irigyellek!


És neked nincs az a szakácskönyvedben, h "rizskot", mert olyan szó nem létezik...

A magyar nyelvtanban legalább is nem!

2009. jan. 23. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
3%

Jah, az, h rizskók, az igen!

De azt "én úgy ragzanám, hogy:" riszkókot!

Lehet, h hülye vagyok! Sőőőt, szerinted biztos, de azért hadd ne kérjek elnézést!:D

2009. jan. 23. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
ha vajat és morzsát teszel alá, nem ragad le
2009. jan. 31. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
22:03-as. Te mondtál valami értelmeset azon kívül, hogy kijavítottad? Ja, bocs, győri vagy... Így már értem.
2009. jan. 31. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Érted???

Biztos?

Mert szerintem annyira talán nem...:S

:D

2009. jan. 31. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1. én sütőpapírt szoktam alátenni és akkor nem ragad

2. nálunk is rizskó, Komárom megye.

2010. febr. 24. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!