Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet csokit olvasztani?

Hogyan lehet csokit olvasztani?

Figyelt kérdés

Mikróra (kényelmi szempontból elsősorban erre) gondoltam, illetve a gőz feletti olvasztásra?

300 g-t Milkát szeretnék megolvasztani

2010. dec. 5. 13:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Mestercukrász? Esetleg hobbicukrász, de majd csak akkor, ha már nem tudok mit kezdeni a rengeteg szabadidőmmel :D Egyébként tényleg mindent megsütök, tortát is, mindenféle probléma nélkül. Sokan azt hiszik, hogy bonyolult, de abszolút nem az, ha van már egy kis rutinod :)"

Miért? :D sosem lehet tudni még lehet Mestercukrász leszel egyszer :D de ha úgy tetszik akkor hobbicukrász :D

Jó egyeseknek hogy ilyen sok szabadidejük van :D

Hát azért gondolom egy tortát megsütni nem egyszerű ;)

"Elsősorban azért nem, mert nem tehetem meg, hogy annyit eszek, amennyit akarok :) És ha mindent megkóstoltam volna, amit a kezeim közül kiadtam, akkor már egy mázsás lennék, és cukorbeteg :D Másodsorban azért, mert mire rászántam magam, addigra elfogyott a 45 darab :D Pedig csak nyolcan ülték körbe a tálcát..."

Miért nem teheted meg hogy annyit egyél amennyit szeretnél? ;) és úgy érted hogy éhes is maradsz? vagy ezt nem értem ;)

Lehet h nem ;) pl vannak olyanok akik sokat esznek mégsem látszik meg rajtuk ;)

Hát akkor Te finomakat szoktál sütni ha ilyen hamar elfogy minden sütid ;) :D jól járnak akiknek sütögetsz :D

"Földrajzot is imádom, bár nem tudom magam elképzelni, hogy ilyen téren dolgozzak :) esetleg még valami nemzetközi gazdálkodásos történet jöhet szóba, ill. olyan, ami külföldön is keresett, mert nem szeretnék Mo-n lakni :)"

Hát annyira én sem tudom magam elképzelni h a földrajzzal kapcsolatosan dolgozzak pedig azzal szeretnék :D vagy környezetvédő is szívesen lennék csak ugye azok nem kapnak szinte semmit :D Amúgy lehet azért sem szeretnék gépész illetve villamosmérnök lenni mert eleve műszaki szakközépbe járok :D

Amúgy én sem szeretnék itt élni, inkább külföldön, Felső-Ausztria környékén egész jó lenne de valami napsütéses forró hely lenne a legjobb :D

"amúgy azért elég belőlem, mert utálok a középpontban lenni :D"

most sem vagy a középpontban, csak leírtál ezt-azt :D valaki pl imád a középpontban lenni :D

"Érdekes, h én pl. a pogit is csak úgy eszem meg, ha jól meg van sózva :) Hülye ízlésem van, de ezt be is ismerem :D"

tényleg érdekes, biztos nem rossz sósan, de lehet nem szeretném :D amúgy az ilyen sós kajáktól nem magas néha a vérnyomásod? ;)

"Én olyan kutya környéken lakok, ahol szinte azért néznek ki, ha nem cigizel vagy drogozol :) de különösképp nem izgat :D"

Szerintem nem sok jó van a bagóba meg a drogba, főleg azért nem veszek bagót mert nem akarok heti 2000-ret arra költeni meg rászokni erősen dohányos lenni :D meg aki leteszi az felszed egy csomó többletsúlyt :D

Amúgy milyen megye az a kutya környék? :D

2010. dec. 7. 17:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha addig élek is, egyszer velem fogsz tortát sütni, és meglátod, hogy tényleg pofon egyszerű :D vagy úgy is jó, ha most nekiállsz, és vki lefényképezi a fejed, amikor rájössz :D kíváncsi vagyok a reakciódra :D

Nem, nem maradok éhes, csak nem vagyok a nassolások híve, már pedig a sütievés gyakran az. Persze, nem azt mondom, hogy néha nem csábulok el, de nem szeretnék sem elhízott-túlsúlyos, sem cukorbeteg lenni :)

Amúgy, én sajnos olyan alkat vagyok, hogy ha kihagyok pár aerobic órát, vagy picivel többet eszem, másnap nem jön rám a nadrágom... :D

Tetszik-nem tetszik, sajnos élhető területen kell dolgoznunk (előtte becsületesen tanulnunk...), mert másképp éhen halunk. Senkit nem érdekel, hogy kinek - mihez van kedve, sajnos...

Én valamelyik Benelux államban, Svájcban (ide mondjuk házasodni kell, ez tény), Svédországban, a francia Riviéra környékén, Nagy-Britanniában, vagy az USA-ban élnék. Nem tudom megmagyarázni, miért :)

Elég suliban középpontban lenni, itthon szeretek a "szürke kisegér" szerepében tündökölni :D

Alapból magas a vérnyomásom, de ezt apai ágról örököltem, ellene tenni nem tudok, de nem is barátkozom a gondolattal. Előbb-utóbb úgyis meghalunk... :D

Amúgy én büszkén vállalom, hogy nem próbáltam még ki egyiket sem, mert ha valami bejön elsőre, akkor azt nem hagyom abba (lásd példa sütés). És nem szeretnék fekete tüdővel meghalni, köszönöm :D Illetve, nekem is van más hely, ahova el tudom pakolni a zsebpénzem :)

Nógrád megye... :D

2010. dec. 8. 18:46
 23/23 anonim ***** válasza:

"Ha addig élek is, egyszer velem fogsz tortát sütni, és meglátod, hogy tényleg pofon egyszerű :D vagy úgy is jó, ha most nekiállsz, és vki lefényképezi a fejed, amikor rájössz :D kíváncsi vagyok a reakciódra :D"

Jól hangzik, a Te kezeddel meg is tudnám sütni, így tényleg pofon egyszerű :D

Viszont ha rám bíznád akkor az kontármunka lenne ám :D Kontárkodásra meg gondolom nem vagy kíváncsi :D

"Nem, nem maradok éhes, csak nem vagyok a nassolások híve, már pedig a sütievés gyakran az. Persze, nem azt mondom, hogy néha nem csábulok el, de nem szeretnék sem elhízott-túlsúlyos, sem cukorbeteg lenni :)"

Jé én is így vagyok vele nem igazán szeretek nassolgatni, jó mostanában egy-egy csokit bedobok reggelente de mégsem egy tábla :D Beteg meg én sem szeretnék lenni, aki túlsúlyos annak elég sok baja van.

"Amúgy, én sajnos olyan alkat vagyok, hogy ha kihagyok pár aerobic órát, vagy picivel többet eszem, másnap nem jön rám a nadrágom... :D"

Aerobicozni hol szoktál? ;) Edzőteremben? ;)

Ilyen edzésprogramom nekem is van itthonra csak már sokat kihagytam :D Na mindegy :D

A táncos aerobic nevű programra vagyok kíváncsi milyen lehet :D

"Tetszik-nem tetszik, sajnos élhető területen kell dolgoznunk (előtte becsületesen tanulnunk...), mert másképp éhen halunk. Senkit nem érdekel, hogy kinek - mihez van kedve, sajnos..."

Hát ez sajnos így van ;) :( mindenesetre cink hogy korlátozottak a lehetőségek ;) :( Haverom is már picit bánja hogy villamosmérnöknek ment, mindig az akart lenni amúgy csak elég nehéz azt mondja :D

"Én valamelyik Benelux államban, Svájcban (ide mondjuk házasodni kell, ez tény), Svédországban, a francia Riviéra környékén, Nagy-Britanniában, vagy az USA-ban élnék. Nem tudom megmagyarázni, miért :)"

Elég jó helyek, főleg a hercegség ;) de nem lenne jobb mint a francia tengerparton sütkérezni :D Még Norvégiában is ellennék a hideg ellenére :D Ha pedig USA akkor Miami :D

"Elég suliban középpontban lenni, itthon szeretek a "szürke kisegér" szerepében tündökölni :D"

Hát a suliban minek a szerepében tündökölsz? :D

Otthon szerintem inkább a sütés mesterének szerepében tündökölsz :D

"Alapból magas a vérnyomásom, de ezt apai ágról örököltem, ellene tenni nem tudok, de nem is barátkozom a gondolattal. Előbb-utóbb úgyis meghalunk... :D"

Hát ez nem jó, amúgy szedned kell valami bogyót? 14éves koromban nekem is magas volt be is utalt a nagyokos védőnő mégsem találtak semmit, azt mondták ez természetes. Gyógyszert azért írtak, szednem kellett volna de nem szedtem és láss csodát magától el is múlt :D

"Amúgy én büszkén vállalom, hogy nem próbáltam még ki egyiket sem, mert ha valami bejön elsőre, akkor azt nem hagyom abba (lásd példa sütés). És nem szeretnék fekete tüdővel meghalni, köszönöm :D Illetve, nekem is van más hely, ahova el tudom pakolni a zsebpénzem :)"

Jól tetted :D mondjuk azért bűze is van a piának is meg a ciginek is :D meg kiábrándító ha egy gyönyörű szép csaj pl elkezd megfúlni a cigitől vagy köp egyet :D

"Nógrád megye... :D"

Ahha értem az amúgy jó hely, ott van északon Sálgótárjánnál együtt :D

2010. dec. 8. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!