Hogyan lehet csokit olvasztani?
Mikróra (kényelmi szempontból elsősorban erre) gondoltam, illetve a gőz feletti olvasztásra?
300 g-t Milkát szeretnék megolvasztani
Mikrót nem javaslom, mert nem egyenletes. Én egyszer nagyon csúnyán odaégettem, pedig kivettem mindig kevergetni, de nem volt jó.
Gőz felett javaslom! Vagy ami a legjobb: kis csokifondü szerkezet, nekem van elektromos. Amióta megvan, mindig abban olvasztom a sütikhez is :)
Gőz fölött:
Felteszel egy edényben vizet, ráteszed (szintén egy edényben) a csokit összetördelve, és szépen meg fog olvadni :) Néha-néha átkevered (így gyorsabban olvad), és figyelj arra, hogy az alsó edényből a víz ne gőzölögjön el teljesen, mert akkor leég a csoki, illetve a kanalat ne hagyd az edényben, mert felforrósodik :) Ha sütire teszed, akkor olajjal hígítsd :)
Sok sikert!
15/l
"15/l"
te tudsz csokit olvasztani? ;)
Valószínű, mivel leírtam... :D
Amúgy meg, nem egy nagy varázslat, miért akadtál fenn ezen? :D
"Valószínű, mivel leírtam... :D
Amúgy meg, nem egy nagy varázslat, miért akadtál fenn ezen? :D"
hát nem varázslat de én már próbáltam nem egyszer olvasztani régen és nem sikerült soha :D igaz fiú vagyok :D
amúgy nem akadtam fenn ezen, csak a legtöbb 15éves csaj nem sok mindent tud ám :D de akkor Te kivétel vagy :D
Elsőre nem sikerült nekem sem, ugyanis a víz elpárolgott alóla, én pedig simán néztem a focimeccset, miközben Sims-eztem :D
14 évesen én sem tudtam még egy melegszendvicset sem sütni, újabban pedig én sütöm hétvégén a sütit... :) éljen az önállóság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!