Hogyan lehet csokit olvasztani?
Mikróra (kényelmi szempontból elsősorban erre) gondoltam, illetve a gőz feletti olvasztásra?
300 g-t Milkát szeretnék megolvasztani
"Elsőre nem sikerült nekem sem, ugyanis a víz elpárolgott alóla, én pedig simán néztem a focimeccset, miközben Sims-eztem :D
14 évesen én sem tudtam még egy melegszendvicset sem sütni, újabban pedig én sütöm hétvégén a sütit... :) éljen az önállóság :D"
Amúgy magadtól jöttél rá vagy valaki elmagyarázta? :D
Ezt bírom a nőkben hogy ők mindig tudnak több dologra figyelni míg a férfiak nem képesek :D
Azért az figyelemre méltó hogy már 15évesen Te sütöd a sütit :D Az én tesóm akkoriban nem nagyon foglalkozott ilyenekkel, később pedig csak mocskolt :D viszont ma már tud sütni :D
és milyen sütiket szoktál sütögetni ? ;)
ez az utolsó mondatod nem volt valami meggyőző :D
A procedúrára? Az alapokat kitaláltam (vízgőz fölé tesszük...), de pl. az olajos hígítást anya mondta, mert én simán vizet tettem volna bele :D
Nőnek nevezni engem? Igazán hízelgő, köszönöm :) :D
Egyébként azért sütök, mert boldoggá tesz, ha látom valakin, hogy tetszik neki az, amit én csináltam, és ez miatt kísérletezgetek csak :) Az első süti, amit elkövettem (mézeskalács) egy az egyben kuka volt, mert a felolvasztott vajat a mikróban hagytam... :D
Abszolút mindenfélét sütök amúgy, bár én jobbára csak a totálisan krémes dolgokat eszem meg, vagy csakis a sósakat. Mikulás alkalmából -nagy unalmamban...- képviselőfánkot sütöttem, illetve az utolsó adag túrós pogi még a sütőben van :)
A procedúrára? Az alapokat kitaláltam (vízgőz fölé tesszük...), de pl. az olajos hígítást anya mondta, mert én simán vizet tettem volna bele :D
Nőnek nevezni engem? Igazán hízelgő, köszönöm :) :D
Egyébként azért sütök, mert boldoggá tesz, ha látom valakin, hogy tetszik neki az, amit én csináltam, és ez miatt kísérletezgetek csak :) Az első süti, amit elkövettem (mézeskalács) egy az egyben kuka volt, mert a felolvasztott vajat a mikróban hagytam... :D
Abszolút mindenfélét sütök amúgy, bár én jobbára csak a totálisan krémes dolgokat eszem meg, vagy csakis a sósakat. Mikulás alkalmából -nagy unalmamban...- képviselőfánkot sütöttem, illetve az utolsó adag túrós pogi még a sütőben van :)
Te akkor tudsz valamit :D
Én még ilyet nem is hallottam hogy olajos hígítás :D
Ami igaz azt nem kell megköszönni ;)
De gondolom szeretsz is sütni ;) Figyelemre méltó hogy mások kedvébe jársz ;)
A krémes sütik nem rosszak, bár az én kedvencem az ilyen gyümölcsös sütik :D sósat annyira nem szoktam enni, biztos nem rossz :D
Hát jó sok szabadidőd lehet ha unatkozol :D
A képviselőfánkot szeretem, szívesen megkóstoltam volna :D
Túrós pogiról még nem hallottam :D
Amúgy minek tanulsz, vagy gimis vagy? :D
"15/L"
Te akkor tudsz valamit :D
Én még ilyet nem is hallottam hogy olajos hígítás :D
Ami igaz azt nem kell megköszönni ;)
De gondolom szeretsz is sütni ;) Figyelemre méltó hogy mások kedvébe jársz ;)
A krémes sütik nem rosszak, bár az én kedvencem az ilyen gyümölcsös sütik :D sósat annyira nem szoktam enni, biztos nem rossz :D
Hát jó sok szabadidőd lehet ha unatkozol :D
A képviselőfánkot szeretem, szívesen megkóstoltam volna :D
Túrós pogiról még nem hallottam :D
Amúgy minek tanulsz, vagy gimis vagy? :D
Persze, el tudom olvasni a receptet, mert amúgy nem kell hozzá sok minden, max még egy kis kézügyesség :)
Nekem mamám mai napig így csinálja, lehet, hogy mára elavult módszer, de ami bevált, azon miért változtassak? :]
Nagyon szeretek sütni, bár inkább csak olyat csinálok, amit én is megeszek, másfélét nem nagy örömmel, de elkövetek :)
Gyümölcsös párna -egyik kedvencem. Rizses kocka -másik :D Bármilyen gyümölcsből készült habot, bárhol és bármikor :D
Sósat nem szoktál? Perecek, sajtos stangli, sajtos kifli, mindenféle pogácsa? Ez fura, ilyenről még nem hallottam :)
Más inkább elmegy a drogos haverjaival bandázni, én inkább a meleg sütőre szavazok, főleg ilyen időkben, ezért van annyi szabadidőm :)
Képviselőfánk, gyümölcsök: barackos krém volt benne :) egy darabot sem ettem belőle, de állítólag finom volt :D
A túrós pogi meg kb. u.a. mint a tepertős, csak sokkal lágyabb a tésztája, és nincs benne tepertő (akkor mégsem kb ugyanaz? :D), nem nagy művészet.
Amúgy gimnazista vagyok, építész- vagy gépészmérnök szeretnék lenni. Emellett keményen gyúrok az angol felsőfokúmra éppen :)
Na de elég belőlem :P :D
"Persze, el tudom olvasni a receptet, mert amúgy nem kell hozzá sok minden, max még egy kis kézügyesség :)"
Na az viszont nem mindenkinek van ;)
"Nekem mamám mai napig így csinálja, lehet, hogy mára elavult módszer, de ami bevált, azon miért változtassak? :]"
hát újakat mindig jó kipróbálni, de egy tutin nem kell változtatni ;)
"Nagyon szeretek sütni, bár inkább csak olyat csinálok, amit én is megeszek, másfélét nem nagy örömmel, de elkövetek :)"
Amúgy azon nem gondolkoztál hogy esetleg mesterszakács/cukrász légy egy másik állás mellett ;)
Tortákat is próbáltál már sütni? ;)
"Gyümölcsös párna -egyik kedvencem. Rizses kocka -másik :D Bármilyen gyümölcsből készült habot, bárhol és bármikor :D"
Imádom a gyümölcsös dolgokat :D
"Sósat nem szoktál? Perecek, sajtos stangli, sajtos kifli, mindenféle pogácsa? Ez fura, ilyenről még nem hallottam :)"
Jah hát végül is szoktam enni sósat pl ropi de elég ritkán :D meg pogácsát de az nem igazán sós, úgy van csinálva :D
"Más inkább elmegy a drogos haverjaival bandázni, én inkább a meleg sütőre szavazok, főleg ilyen időkben, ezért van annyi szabadidőm :)"
Hát azért a drogos bandázósok azok általában nem lányok szoktak lenni :D jó van kivétel, de nem sok :D De ezzel jobban jársz mintha elmennél bandázni meg inni főleg úgy hogy szeretsz is sütni :D
"Képviselőfánk, gyümölcsök: barackos krém volt benne :)egy darabot sem ettem belőle, de állítólag finom volt :D"
Biztos finom volt :D amúgy hogyhogy nem ettél? :D
"A túrós pogi meg kb. u.a. mint a tepertős, csak sokkal lágyabb a tésztája, és nincs benne tepertő (akkor mégsem kb ugyanaz? :D), nem nagy művészet."
Hát ehhez én nem értek :D viszont a tepertős pogit nem szeretem annyira :D A túrós biztos jó :D
"Amúgy gimnazista vagyok, építész- vagy gépészmérnök szeretnék lenni. Emellett keményen gyúrok az angol felsőfokúmra éppen :)"
Azért ezt nem gondoltam volna :D Azért szép célod van, sajnos én valahogy nem szeretnék gépészmérnök lenni, de még villamos mérnök sem :D Ez van :D nem tetszik vagy nemtom :D Inkább környezetmérnök lennék vagy valami hasonló aminek köze van a természethez, Földrajzhoz :D
"Na de elég belőlem :P :D"
Miért? :P :D
Mestercukrász? Esetleg hobbicukrász, de majd csak akkor, ha már nem tudok mit kezdeni a rengeteg szabadidőmmel :D Egyébként tényleg mindent megsütök, tortát is, mindenféle probléma nélkül. Sokan azt hiszik, hogy bonyolult, de abszolút nem az, ha van már egy kis rutinod :)
Elsősorban azért nem, mert nem tehetem meg, hogy annyit eszek, amennyit akarok :) És ha mindent megkóstoltam volna, amit a kezeim közül kiadtam, akkor már egy mázsás lennék, és cukorbeteg :D Másodsorban azért, mert mire rászántam magam, addigra elfogyott a 45 darab :D Pedig csak nyolcan ülték körbe a tálcát...
Földrajzot is imádom, bár nem tudom magam elképzelni, hogy ilyen téren dolgozzak :) esetleg még valami nemzetközi gazdálkodásos történet jöhet szóba, ill. olyan, ami külföldön is keresett, mert nem szeretnék Mo-n lakni :)
amúgy azért elég belőlem, mert utálok a középpontban lenni :D
Érdekes, h én pl. a pogit is csak úgy eszem meg, ha jól meg van sózva :) Hülye ízlésem van, de ezt be is ismerem :D
Én olyan kutya környéken lakok, ahol szinte azért néznek ki, ha nem cigizel vagy drogozol :) de különösképp nem izgat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!