Üdv mindenkinek! Kaptam ajándékba egy k. b. fél-kilós"Chupe Chups" nyalókát. Lehet belőle valamiMást" csinálni? Vagy csak diszként lehet felhasználni? Köszönettel:házicsibe
Köszi a válszokat!
Ilyesmire gondoltam amikor feltettem a kérdést,
hát keménynek tényleg kemény:huszonhétezer+minden második hónapban a palackos gáz, na meg a vény nélküli fájdalomcsillapítók;a többiből lehet "varázsolni" a konyhára meg amire muszály.De nem panaszkodom mert vannak
akik nálunk sokkal szegényebbek.Valószinű,hogy én vagyok túl ézékeny elnézést ha megbántottam valakit:házicsibe
Üdv!
A kérdés még mindig a nyalóka!lehet,hogy furcsának találod de "nem vagyok"pénztelen!"csak a jobb?megközelítés végett írtam az anyagiakról.NEM panaszkodásképpen! sajnálom ha ugy hangzott,ezek csak tények:házicsibe
Csak egy tipp: ha kell a neved, ki lehet íratni, de elég zavaró minden kommented végén, meg már az első után is tudjuk hogy nevezed itt magad. :D
Amúgy az édességet csak szereted...? Arra pont jó. Hogy ne finnyázz a higiénia miatt sem, törjétek szét kalapáccsal, vagy valahogy. Bár nem az igazi, mert kicsit éles lehet a széle. De ledarálva vagy kisebbre törve lehetne vele tortát meg sütit díszíteni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!