Hogyan lehetne felhasználni a panírozásból maradt tojást?
Figyelt kérdés
Elég sok maradt, nem szeretném kidobni. Rántott sajtot csináltam (tehát nem halat vagy ilyesmit)
Rántotta? De kicsit lisztes-morzsás...
2011. aug. 31. 09:47
1/12 anonim válasza:
Nem baj az, ha kicsit lisztes , morzsás, tégy még hozzá kevés lisztet, reszelj bele nyersen krumplit, sózd meg, borsozd meg, és süsd ki abban az olajban, amiben a sajtot sütötted.
2/12 anonim válasza:
Mi, lábatlant szoktunk csinálni belőle. Még egy kis lisztet meg morzsát tegyél hozzá, hogy formázható legyen. Akkor egy ilyen nagy lapos korongot csinálunk belőle, olajban kisütjük. Tészta helyett jó levesbetét.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
Meg fogom próbálni! :o)
(Krumpli nélkül már próbáltam uezt, de úgy nem igazán ette a családom...)
2011. aug. 31. 09:57
5/12 anonim válasza:
Nagyanyám tett bele még lisztet meg sót, amíg gyúrható lett, lereszelte csillag alakú reszelőn, megszárította, és lett neki belőle levestészta, amit rántott levesbe tett (tojás helyett).
6/12 anonim válasza:
Ja, és legközelebb egyesével üsd le a tojásokat, akkor nem lesz maradék.
7/12 anonim válasza:
A krumplis ötlet nagyon jó,de krumpli helyett reszelhetsz bele cukkinit,kis liszt, bors,só,evőkanállal belekanalazod a forró olajba,és kisütöd,nagyon finom! :)
26/N
8/12 anonim válasza:
Le szoktam tenni a macskának, mert imádja.
9/12 anonim válasza:
Én meg a kutyának dom. Van hogy meg is sütöm neki rántottaként, de nyersen is szereti!
10/12 anonim válasza:
Én mindig keverek hozzá a maradék lisztből és prézliből (ez utóbbiból többet) és kis fasírtszerűket formálok belőle, majd kisütöm. Aztán párommal befaljuk, mert mind a ketten nagyon szeretjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!