Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehetne felhasználni a...

Hogyan lehetne felhasználni a kissé megerjedt lekvárt?

Figyelt kérdés
Van két üveg kibontott szilvalekvárunk, amit ugyan a hűtőgépben tartottunk, ennek ellenére erjedésnek indultak és most kellemesen alkoholos illatuk van. Az állaga nem nagyon változott. Lehet-e valahogyan fogyasztásra alkalmassá tenni (pl. felfőzni...?), vagy már csak kidobásra, vagy cefrének alkalmas?
2011. júl. 4. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
cefrébe! lesz belőle jóféle pálinka
2011. júl. 4. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Süteménybe tökéletes. Persze nem piskótatekercsbe, hanem olyan sütibe, amibe belesül. De ha simán átforralod, akkor még egy kis ideig önmagában is ehető.
2011. júl. 4. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!