Hogyan lehetne felhasználni a kissé megerjedt lekvárt?
Figyelt kérdés
Van két üveg kibontott szilvalekvárunk, amit ugyan a hűtőgépben tartottunk, ennek ellenére erjedésnek indultak és most kellemesen alkoholos illatuk van. Az állaga nem nagyon változott. Lehet-e valahogyan fogyasztásra alkalmassá tenni (pl. felfőzni...?), vagy már csak kidobásra, vagy cefrének alkalmas?2011. júl. 4. 11:54
1/2 anonim válasza:
cefrébe! lesz belőle jóféle pálinka
2/2 anonim válasza:
Süteménybe tökéletes. Persze nem piskótatekercsbe, hanem olyan sütibe, amibe belesül. De ha simán átforralod, akkor még egy kis ideig önmagában is ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!