Hogyan lehetne felhasználni a panírozásból maradt tojást?
Elég sok maradt, nem szeretném kidobni. Rántott sajtot csináltam (tehát nem halat vagy ilyesmit)
Rántotta? De kicsit lisztes-morzsás...
Hú, köszönöm a sok választ.
Hát kissé mellé ment a dolog.
Ugyanis a rántott sajt olajában levő morzsadarabkák megégtek és irtóra bűzlöttek, mire megcsináltam a tojásos cuccot (a krumplit nehezebb volt lereszelni mint gondoltam), így abba az olajba már nem tettem bele. Ezúttal megint kuka lesz, mert ennek kedvéért nem forrósírótok új olajat új edényben, az megint csak "pocsékolás".
Szóval tanulópénz. Lehet, hogy a sütés megkezdése előtt kellett volna összekevernem a masszát, de hát majd legközelebb...
A rántott sajt isteni lett viszont, soha ilyen jól nem sikerült (nem folyt ki a sajt és nem égett le :o)
Egyébként a dupla panír miatt raktam sok tojást, szeretem, ha van bőven, úgy egyenletesebb lesz. Tulajdonképpen mindig ki szoktam dobni a maradékot, csak most sok maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!