Mit csináljak a nokedlivel hogy más nap is pergős legyen mint frissen ?
Forró vízzel pergesd meg, és kézzel, (úgy nem törik) lazán kezd el szétmorzsolni. Annyi vízzel pergesd meg, amennyit menet közben kíván, érezni fogod.
Legközelebb pedig, lecsepegtetés után, várj vele 1-2 órát. (addig a hűtőbe is beteheted. Mármint azt a részét, ami biztos nem fogy el aznap)
Ha eltelt 1-2 óra, (addig még simán dolgozik benne a liszt, és mindent, így az olajat is beszippantja a felületéről)
csak azután olajozd le! Ha állás közben összeáll, ugyanúgy, kézzel lazán átforgatva olajozd le.
Kicsit így is össze fog állni, de nem annyira. Úgy már nem szívja be annyira a felületéről az olajat, hanem megmarad rajta, ami gátolja hogy összeálljon.
Fele rétes liszt felé sima liszttel csináld.
Ha kész picit olajozd le
Ha összeállba mégis pici vízzel szét jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!