Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak a nokedlivel...

Mit csináljak a nokedlivel hogy más nap is pergős legyen mint frissen ?

Figyelt kérdés
össze szokott állni
tegnapelőtt 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Kevés forrásban lévö vízben forrald fel másnap, utána ugyanúgy szürd le, öblítsd le, ahogy frissen
tegnapelőtt 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Forró vízzel pergesd meg, és kézzel, (úgy nem törik) lazán kezd el szétmorzsolni. Annyi vízzel pergesd meg, amennyit menet közben kíván, érezni fogod.

Legközelebb pedig, lecsepegtetés után, várj vele 1-2 órát. (addig a hűtőbe is beteheted. Mármint azt a részét, ami biztos nem fogy el aznap)

Ha eltelt 1-2 óra, (addig még simán dolgozik benne a liszt, és mindent, így az olajat is beszippantja a felületéről)

csak azután olajozd le! Ha állás közben összeáll, ugyanúgy, kézzel lazán átforgatva olajozd le.

Kicsit így is össze fog állni, de nem annyira. Úgy már nem szívja be annyira a felületéről az olajat, hanem megmarad rajta, ami gátolja hogy összeálljon.

tegnapelőtt 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Fele rétes liszt felé sima liszttel csináld.

Ha kész picit olajozd le

Ha összeállba mégis pici vízzel szét jön.

tegnap 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!