Pizzára miből lehet még alapot csinálni?
Figyelt kérdés
Nincs itthon passzírozott paradicsom (sem sűrített), se tejföl, se tejszín, se mustár.tegnapelőtt 19:54
1/9 A kérdező kommentje:
Van ketchup, paradicsomlé (bolti, Solevita), meg 4 szem kisebb paradicsom.
Tepsis pizzára szeretném.
tegnapelőtt 20:00
2/9 anonim válasza:
régebben mielőtt elterjedt az "igazi" paradicsomos alap, sokan csinálták ketchup alappal a házi pizzát otthon. szükséghelyzetben simán vállalható, esetleg a lehető legapróbbra szinte pépesre még összevágsz a paradicsomból és hozzákevered a ketchuphoz mielőtt felvinnéd az javíthat rajta
4/9 anonim válasza:
Ha van türelmed hozzá,akkor akár a paradicsomléből is csinálhatsz.Addig rotyogtatod lassú tűzön amíg a víz jó része elpárolog belőle és besűrűsödik.
6/9 anonim válasza:
Mi ketchuppal csináljuk, rá oregánó, bazsalikom.
8/9 anonim válasza:
Hát akkor inkább paradicsomlé sűrítve, ketchuppal csak elrontanád, tapasztalat.
9/9 anonim válasza:
Forralt be a paradicsomlevet vagy keverd össze ketchuppal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!