Hogyan kell forró levegős fritőzben megsutni a lazacot?
11. Az a te magánügyed, senkit nem érdekel. Én pl. egyáltalán nem eszem semmi halat. Ezt sem kérdezte senki.
Ezt találtam, de hogy mennyire megbízható, azt nem tudom.
Én magam csak fritőz helyett használom, csak olyanra, amit „rendesen” bő olajban sütnék.
Mit pofázok bőrről, ha nem is eszem halat? Jogos. De az összes ismerősöm bőrrel együtt fogyasztja, és a séfek által közzétett videókban is fontos szerepe van bőrének. A főzőshow-kban kiesés-veszélyes, ha az nincs jól átsütve.
Én kb 180 fokon szoktam. Hogy mennyi ideig arról fogalmam sincs, függ attól is milyen vastag. Ránézek közben párszor, és amikor látom hogy kész, akkor kész. :D
(Bőrét meg nem enném amúgy, mindegy miben van sütve. Elég undorítónak tűnik az enni. De aki szereti az rakja bőrrel felfele és akkor megpirul.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!