Hogyan tüntethetem el a kezemről a hagymaszagot?
Figyelt kérdés
Főzéskor elég sokszor használok hagymát (vöröset, lilát, fokhagymát stb.) és miután felkockázom, napokig hagyma szagú lesz a kezem. Pár naponta főzök, így mire elmúlna a hagymaszag, megint olyan lesz. Pedig főzés közben is rendszeresen mosok kezet. Ti ezt hogy oldjátok meg?2010. nov. 6. 09:01
1/8 anonim válasza:
Ecet-citrom-oliva!
Nekem ezek bevalltak, de En a halnak a szagaval is igy jarok, s igy mar a mosogato szerbe keverek ecetet, igy a konyba sem lesz "budi"!
Az olivat nem probaltam, csak ajanlottak, En az ecetet hasznalom, es tokeletes!
2/8 anonim válasza:
háhá ez jó kérdés:DDDD velem is ez van:DDD
3/8 anonim válasza:
Én is az ecetet és a citromot hallottam.Az ecet bevált nálam,a citromot nem próbáltam.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap brassóit főzök, szóval lesz lehetőségem kipróbálni. Majd megírom, bevált-e. :)
2010. nov. 6. 12:22
5/8 anonim válasza:
bár már biztos megfőzted a brassóit, de leírom az én praktikán. Nekem nagyon bejött a Palmolive szagmentesítő folyékony szappan lime kivonattal. Naggggyon jó, eltünteti azonnal a hal, vagy a hagyma szagát a kezemről.
6/8 anonim válasza:
ha nemes fembol van a mosogatod engedd meg a hideg vizet es dorzsold az aljahoz a kezed hülyen hangzik de müködik
7/8 anonim válasza:
Hát mosogatószerrel (citromossal) a legjobb szerintem de sima citromlével is megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!