A hagymaszagot hogyan lehet a kézről eltüntetni?
Szinte sehogy, ezért jobb, ha megelőzöd. Alaposan bekrémezed a kezed, ha felszívódott nejlonkesztyűt húzol rá és abban pucolod vágod.
A kesztyűt vagy nejlonzacsit kifordítva vedd le és dobd ki!
Üdv : 1 szakács
Én citromlével szoktam kezet mostni utána és akkor eltűnik.
tikki
:-)
Első vagyok.
Hát igen , jó lehet a citrom ,szalmiákszesz, stb, ez persze attól függ, hogy mennyi hagymát pucolsz, mert egy éttermi mennyiséghez már jobb a megelőzés, de otthon lehet elég a többi módszer is, én amióta hagymázok így szoktam, ezért nem próbáltam a többit.
Még suliba jártam kb 10 éve, mikor egy kisgyerek a buszon megjegyezte az anyjának, hogy : Anyu valaki ebédet visz.-hát majdnem elsüllyedtem, ekkor mondta az oktatóm a nejlont, azóta ez van, de otthon kipróbálom a többit is!
:-)
Aranyosak vagytok, kipróbálom a citromot, ezt már én is hallottam, csak annyira ki van száradva a kezem a hirtelen szeles időtől, hogy nem biztos, hogy most alkalmas a próbálkozás..... A kesztyű is jónak tűnik, csak szerintem szenvednék benne, mint malac a jégen :-)
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!