Hogyan eszitek a vermicellit, üvegtésztát? Meghagyjátok hosszúnak és feltekeritek az evőeszközre vagy felvágjátok fogyasztás előtt? Egyéb?
Figyelt kérdés
nov. 11. 22:20
1/1 anonim válasza:
Húslevesbe én hosszan szoktam, külön főzve, hogy ne legyen ködös a lé.
A vargabéleshez kicsit megtörve, így egyenletesebb.
Ha nyári tekerset csinálok, akkor rizstészta készül, amit beáztatni kell csak. Ezt én már puha állapotban, a konyhai ollóval szoktam méretre nyesni.
Ha valami ázsiai leves készül, ahhoz mindenképp egyben, mert pâlcikával azt a legkönnyebb enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!