A lencsét, a hajdinát, a kölest, a csicseribosót stb. meg szokták mosni mielőtt árusítják? A hajdinalisztet mielőtt megőrlik megmossák? (csak mert a sima hajdinára rá van írva hogy fogyasztás előtt még kell mosni)
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 16:08
1/7 anonim válasza:
Nem hinném, a búzát sem mossák meg őrlés előtt.
2/7 anonim válasza:
Száraz hüvelyest? Érdekes lenne...
100%, hogy nem!
3/7 A kérdező kommentje:
De hát akkor az úgy hogy lesz higiénikus?
2019. okt. 6. 16:47
5/7 anonim válasza:
Őőőő... pontosan mitől is nem higiénikus?
Mármint persze, nincs lefertőtlenítve, vagy csíraölő vegyszerekben megmosva, de mitől tisztább egy sima víz, mint egy hüvelyéből kifejtett hüvelyes ??!!
Meg azért ne essünk már ennyire túlzásokba, az emberi szervezet, és emésztőrendszer, az nem úgy van kitalálva, hogy ne lehessen semmit megenni, saját természetes formájában, amit a természet adott.
Gyerekkorodban a kertből nem szedtél zsenge zöldborsót, amit csak úgy megettél, nyersen?
Nem szedtél le a cseresznyefáról egy csoffadt szem cseresznyét se, amit csak úgy megettél?
Vagy a mostani generáció már tényleg ilyen mértékben fosik mindentől?
7/7 anonim válasza:
Nem, nem mossák meg, én ezért nem veszek pl.teljes kiőrlésű lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!