Mit tegyek ezek közül natúr joghurtba (nem görög), hogy egy elfogadható öntet legyen jégsalátára?
Figyelt kérdés
Só
Cukor
Ecet
Citromlé
Örölt fekete bors
Őrölt köménymag
Pirospaprika
Delikát
Erős Pista
Csípős Piros Arany
Ketchup
Mustár
Remulád mártás
okt. 24. 01:34
2/12 anonim válasza:
Ezekbol nem lesz elfogadgato ontet. Fuszerek kellenének
3/12 anonim válasza:
Só,cukor,ecet. Isteni finom.
Ha erőset szeretnél simán erős pista,ahhoz más nem is kell.
5/12 anonim válasza:
Só, bors, fokhagyma.
Ecetet tenni bele elég beteg ötlet - eleve savanykás, cukor meg nem való salátába, nem desszertet akarsz
6/12 anonim válasza:
Én csak fokhagymát teszek bele meg néha kaprot.
8/12 anonim válasza:
Én a joghurtos öntetbe mostanában csak sót és borsot szoktam, esetleg valami zöldfűszert (a kapor kiválóan passzol).
Anyukám a só-borson túl ad még hozzá mustárt, pici cukrot és esetleg citromlevet (zöldfűszer ebbe nem kerül).
9/12 anonim válasza:
Citromlé, só, esetleg bors ezek közül. Én másban gondolkoznék még. Pl. zöldfűszerek, fokhagyma
10/12 anonim válasza:
Fokhagyma, petrezselyemzöld, bors, esetleg só vagy ételízesítő. De ha fokhagymás sót teszel, akkor nem kell külön sózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!