Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel és, hogy lehet elerni,...

Mivel és, hogy lehet elerni, hogy az avokádó tökéletesen krémes állagú legyen?

Figyelt kérdés
Botmixerrel nem működött, a turmixgép lehet jó, de azt túl nagynak gondoltam. Mit használjak?

tegnapelőtt 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Mindenek előtt csak az érett avokádó lesz krémes állagú.

Vagy keresel egy puhát, vagy vársz pár napot, amíg megpuhúl. Újjaddal benyomva érzed.

tegnapelőtt 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha régi, fás lesz. Ha nyers,kemény. Meg kell találni az egyensúlyt.
tegnap 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
CSak érett avokádóból lesz jó, azt meg nehezen kapsz. A tarts a konyhában módszer nem sokat ér.
tegnap 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor veszed, nézd meg a szár részt. Ha nem jön ki, még zöld. Ha zöldes alatta akkor pont jó, ha barna akkor meg már régi.


Van ez az otthon érleléses trükk is, állítólag banánt kell mellé tenni és az segít abban, hogy jól érjen. De ez csak városi legenda.

tegnap 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Magában is megérik, de ha túl sokat vársz, könnyen megbarnulhat, akkor meg már azért nem jó. Nehéz ügy ez, én csak akkor veszek, ha olcsó, mert a drága avokádót nem jó dolog kidobni.
ma 01:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!