Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Francia lecsóba jó ötlet...

Francia lecsóba jó ötlet lehet avokádót tenni?

Figyelt kérdés

Ha nem ismered az ételt megspórolok neked egy Google keresést, a francia lecsó lényege, hogy padlizsán, cukkini, paradicsom, paprika, hagyma szeleteket körberakunk egy tepsiben, majd nyakonöntjük egy zöldfűszeres paradicsomszósszal és összesütjük.


Most itt állok a konyhában, és azon gondolkodom jó ötlet lehet-e beleszeletelni egy avokádót.


Eléggé éretlen, vagyis guacamolenak nem alkalmas.


Ugye azért fura a koncepció, mert az avokádót nyersen szokás fogyasztani, nem tudom hogy reagál a hőre.



jún. 22. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

NEM.

1. Az avokádót csak nyersen szokás fogyasztani.

2. A francia lecsónak semmi köze ahhoz, amit írtál, az összetevökön kívül

jún. 22. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Fene tudja,eléggé lágy lesz.

Avokádót nem szokták sütni de egy próbát megér.

jún. 22. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem jó ötlet.
jún. 22. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
0%
Miert ne
jún. 22. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy tudom, hogy megkeseredik az avokádó, ha megsütöd/főzöd. Inkább várj pár napot amíg beérik.
jún. 22. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!