Milyen szerkezettel szoktátok lereszelni a káposztát, hosszú vékony szálakra?
Link is jó lenne az adott dologról. Ha nem is pont a sajátodról, de egy olyanról. Hogy mire is kell gondolni az azonos nevű szerkezetek közül.
Olyan valamire lenne szükségem, amivel egy kisebb fej káposztát fel lehet dolgozni. Tehát nem egy marékkal kell, de nem is ipari méretben.
10
A kés miért ne tudná?Azt te irányítod.Olyan formát vágsz vele amilyent akarsz.
Egyrészt vékony csíkokat szeretnék, nem olyan széleseket, mint amiket az 1. linken gyárt az illető. Úgy harmada-negyede vastagságúakat, amik ráadásul még egyenletesek is nagyjából.
Másrészt, az első 200 káposzta még nem fog ilyen sebességgel menni, és ha tényleg vékonyra vágom, az beletelik jó esetben fél órába, vagy egy egészbe.
Ami most van 30 éves kézi zöldséggyalu, azzal 10 perc alatt sokkal különb módon lereszelem, mint amire kézzel valaha is képes leszek, vagy bárki más képes lesz. Csak sajnos ez már el is van deformálódva, meg egy helyen el is van törve. Hasonló újat lehet venni, csak az meg vagy túl vékonyat, vagy túl vastagot vág (a régi állítható), ráadásul az egész szerkezet nagyon keskeny, a káposztát feltartja a pereme, nem engedi ráfeküdni, tehát alkalmatlan a célra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!