Mennyi só kell egy liter napraforgóhoz?
Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy lesz saját sózott,pirított napraforgóm!
Meg is vettem...
első adagot tervezem pirítani,(egy liternyit)csak nem tudom,mennyi só kellene hozzá?
Pirítás előtt,vagy után kellene hozzáadnom?
szept. 12. 21:33
1/2 anonim válasza:
Ez ízlés kédése.
Ugye ez hántolt?
Én azt úgy csinálnám, hogy beraknám a sütőbe, egy nagy tálca tepsin, alacsony lángon hogy ne kapjon gyorsan oda. Tartsd szemmel, magok gyorsan égnek, nagy az olaj tartalmuk.
Utólag adnám hozzá a sót, mint az étteremben a sültkrumplihoz. Berakod a kisült cuccot egy nagy tálba, rászórod a sót, és kicsit megdobálod, hogy szépen elkeveredjen anélkül hogy összetörne.
Egyszerre inkább kevesebbet, aztán még mindig lehet hozzá adni ha többet kívánsz.
2/2 anonim válasza:
A sózott magvakat finoman bevonják a sózás előtt kevéske olajjal, hogy legyen mihez tapadnia a sónak. És egészen púderfinomságúra őrölt sót kevernek hozzá. Ugye így tervezed te is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!