Segítség? Hogy lehet sütő nélkül elkészíteni a mákosgubát?
Figyelt kérdés
Sajnos az albiba csak főzni lehet de sütni nem.szept. 10. 12:07
1/9 anonim válasza:
Veszel a boltban kiflit és felkockázod, azzal is finom lesz, én szeretem.
2/9 anonim válasza:
Én ezt a sültet most felnőtt fejjel ismertem meg.
Nagymamám mindig a tejet összekverte tojássárgájával és vaníliás cukorral, ezzel meglocsolta a felkarikázott kiflit és megszórta cukros-mákkal - nekem mai napig ez a mákos guba a legfinomabb :)
3/9 anonim válasza:
Mi sose sütjük.
Karikázott száraz kifli.
Vanilias cukros tej
Porcukros mák
Kiflit áztatod, raszorod a makra es osszeforgatod
4/9 anonim válasza:
Pont úgy csináljuk mi is, mint ahogy a 3-as (12:45) is írja.
Ha annyira hiányzik a vanília belőle, akkor ráborítassz magadnak egy vaníliás danette pudingot, miután kiszedted az adagodat.
5/9 Justinianus válasza:
Mióta kell a mákos gubához sütő?
6/9 anonim válasza:
Bár látok olyan receptet, ahol az elkészült mákos gubát még berakják pár percre a sütőbe, de én még sosem ettem olyan formában. Szóval szimplán ennyi a titok, hogy nem sütsz rá, hanem úgy eszed :D
7/9 anonim válasza:
Soha nem sütöttem még, mindig csak forráztam a kiflit
8/9 anonim válasza:
én meg mindig kicsit megsütöm ugy nagyon finom.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm fincsi lett
szept. 11. 08:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!