Csak víz és zabpehely összetételű másnapos zabkása hűtőben tárolva meddig jó?
Figyelt kérdés
Hány nap után nem kéne már megenni?aug. 23. 12:05
1/4 anonim válasza:
2-3 napot biztos kibír. Artól is függ, hogy lenyalt kanállal belenyúltál-e, meg a szerencsétől.
2/4 anonim válasza:
Nyilván két-három nap alatt el is fogyde el is kell.
3/4 anonim válasza:
2-3 nap. Rendszeresen készítek ilyet. Bár a harmadik napon, már nem olyan finom
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, akkor én megegyezek magamban egy háromnapos maxban: alapból legalább hat órát kell áznia főzés helyett, ugye, akkor első fogyasztásra de jó, végre ehetek belőle, második a ja, már ettem belőle, de azért hagyok még holnapra is, és végül a mindent bele vége harmadnapra.
Így rá sem kell írnom, hogy mikor készítettem, hat vagy 24 órát csak emlékszem rá a feledékeny fejemmel is. :D
Azért is kérdeztem, mert a más íze nem tűnt föl, csak az, hogy nagyon szétázott a vége, és akkor is csak azért ijedtem meg, mert tán romlásnak is indulhatott tán hűtőben is, gondoltam, pedig szerintem minél jobban szétázik, annál finomabb, nekem legalább is, szóval akkor marad a három napos határ...
aug. 24. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!