Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kaptam egy ilyen karamellát...

Kaptam egy ilyen karamellát ajándékba. Hogy használjam fel?

Figyelt kérdés

Az alábbi termékről van szó:

[link]

Arra gondoltam, hogy torta tetejére csorgatnám díszítésnek, de nyilván ez így folyós, mármint gondolom, olyasmi állaga lehet, mint a sima süritejnek. Mivel keverjem ki, hogy utána megdermedjen? Vagy használjam így magában és kész?

Bocsi, nem vagyok nagy sütésguru, szerintem látszik.

Vagy ha erre nem jó, amire én gondoltam, akkor hogy használjam?

aug. 23. 07:24
 1/6 anonim válasza:
77%
Csinálj csokibombát. Annak a tetejére kiváló. Én gyakran csinálok a gyerekeimnek. A kekszet tejbe áztatod és kettő rétegben lerakod egy tepsibe, úgy hogy ne legyen rés közöttük. Erre öntesz egy tetszésed szerinti pudingos (vaníliát szoktam), majd újabb keksz réteg, újabb puding (csoki) majd újabb réteg újabb puding (puncs) és végül az utolsó réteg, erre már ráöntheted ezt a tejet. Beteszed a hűtőbe és olyan 2-3 órát hagyod dermedni
aug. 23. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attolfugg milyen allaga van. Ha suru akkor ez egy dulce de leche es mehet marlenkába.

Vagy tejszínt kihabosítasz és ahhoz kevered a vegen es lesz egy karmellkremed pl piskotata

aug. 23. 08:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Még nincs felbontva, de mivel sűrített tej az alapja, ezért gondolom olyasmi állaga lehet (sűrű, de folyós).

Köszi a tippeket! :)

aug. 23. 08:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg folyós az állaga Mascarponéval krémnek is jó.
aug. 23. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Ez folyni fog rendesen. Be kell sűríteni jobban ,vagyis főzni kell addig amíg sűrűbb nem lesz.
aug. 23. 08:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez marlenka krémbe lenne nagyon jó, de ha házilag csinálod a tésztáját, azzal van egy kicsit macerásabb munka.
aug. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!