Csontszáraz, kemény kenyérből is lehet jó bundáskenyeret készíteni?
Figyelt kérdés
aug. 17. 12:00
1/8 anonim válasza:
Lehet, de ha betonkemény akkor inkább ne.
3/8 anonim válasza:
Megpróbálhatsz a tojáshoz egy kis tejet/joghurtot/tejfölt keverni, az puhítja. (1 tojás + 1 evőkanál "adalék")
4/8 anonim válasza:
Van olyan ország, ahol úgy készítik, hogy elöször meglocsolják sózott tejjel a kenyérszeleteket, utána pedig a felvert tojást ráöntik, majd hütöben 2-3 órát pihentetik sütés elött. A kenyér feszívja a tejet és a tojást, megpuhul és különlegesen finom lesz sütés után.
7/8 anonim válasza:
6-os: ha a kérdezönek maradék KENYYERE van, akkor nem fog zsömlét venni, mert szerinted az jobb.
8/8 anonim válasza:
Van aki a bundást tepsibe süti.
Nem próbáltam még tök szárazból.
De bő tojásba áztatva órákig mint a 4-es írta lehet beszívja és puhább lesz. De az több tojást is felvesz gondolom. Több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!