Ki, hogy tárolja a félbevágott dinnyét a hűtőbe, hogy ne folyjon ki a leve?
Figyelt kérdés
aug. 14. 18:34
11/22 anonim válasza:
Lefóliázva tányérra vagy tálcára teszem.
12/22 anonim válasza:
Lapos tányérra teszem, tetejére folpack.
13/22 anonim válasza:
Eddig én is tálra tettem fóliázva, nálunk csak az egyik gyerek eszi, így most egyből felkockáztam és egy műanyag fedeles dobozban van, így bármikor ki tudja venni magának és nem én szpok a vagdosással amikor éppen rájön az ehetnék
14/22 anonim válasza:
Egy nylon szatyor aljába beleigazítom, a szatyor füleit lazán összekötöm, aztán mehet a hűtőbe...
15/22 anonim válasza:
Új kukászsák. Mielőtt bárki hőbörögne, annak a belseje kb steril.
16/22 anonim válasza:
Folpackkal lefóliázom, nem csak a tetejét, hanem az egészet, így semmi nem csöpög ki.
19/22 anonim válasza:
Mennyire nyomorult élete lehet annak, aki még egy ilyen kérdésnél is lepontozza a válaszokat 😞
20/22 anonim válasza:
Mindig felkockázom, zárható dobozba teszem. Hiába fóliázom le, úgyis minden dinnyeillatú lesz, mellesleg baromi sok helyet foglal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!