Hogyan csináljam a rántott párizsit, hogy ne repedjen szét a panír sütés közben?
Figyelt kérdés
Próbáltam vastagabbra vágni, a széleit bevágni, és paníroztam is duplán, de mindenhogy szétrepedezik.aug. 6. 20:34
1/3 anonim válasza:
Sűrűbb massza kell ami nem száraz. Pl. Nekem zsemlemorzsával+szezám maggal mindig szét reped mert mártogatom külön, de ha a tojáshoz keverem a lisztet és egy pici vizet általában egyben marad a massza. Nem tudom ki hogy csinálja de nekem ez vált be. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint párizsi bundában rántod ki a párizsit? Ez jó ötlet, annyira régen ettem olyat - kb. 30 éve -, hogy már el is felejtettem 🤯
Köszi 🙂
aug. 6. 22:52
3/3 anonim válasza:
Mivel sok nedvességet veszt sütés közben mindig megreped a bundája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!