A rántott sajtot milyen fajta sajtokból érdemes elkészíteni?
Figyelt kérdés
Mi magyarok természetesen legtöbbször trappistából készítjük. Milyen sajtokból érdemes még elkészíteni? Ki miből szokta? Tapasztalataitok alapján melyikből a legjobb? Azt tudom, hogy a camembertnek meglehetősen jól áll. Egyszer már edamiból is készítettem, ennek alapján goudából sem lehet rossz.júl. 20. 15:57
1/6 anonim válasza:
A felsoroltakon kívül még az ementáli jöhet szóba - szerintem.
3/6 anonim válasza:
Azok a sajtok jók hozzá, amiknek magasabb a zsírtartalma
4/6 anonim válasza:
Trappista,gauda az legalább folyik sütés után.
5/6 anonim válasza:
Én többnyire Goudából és Edam-ból készítek, illetve sűrűn ettem camamber'-t is. :-)
6/6 anonim válasza:
Illetve étteremben van rántott mozzi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!