Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A rántott sajtot milyen fajta...

A rántott sajtot milyen fajta sajtokból érdemes elkészíteni?

Figyelt kérdés
Mi magyarok természetesen legtöbbször trappistából készítjük. Milyen sajtokból érdemes még elkészíteni? Ki miből szokta? Tapasztalataitok alapján melyikből a legjobb? Azt tudom, hogy a camembertnek meglehetősen jól áll. Egyszer már edamiból is készítettem, ennek alapján goudából sem lehet rossz.

júl. 20. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A felsoroltakon kívül még az ementáli jöhet szóba - szerintem.
júl. 20. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Rántani való tömlős rúdsajtból.
júl. 20. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Azok a sajtok jók hozzá, amiknek magasabb a zsírtartalma
júl. 20. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Trappista,gauda az legalább folyik sütés után.
júl. 21. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én többnyire Goudából és Edam-ból készítek, illetve sűrűn ettem camamber'-t is. :-)
júl. 30. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Illetve étteremben van rántott mozzi is.
aug. 23. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!