Megromlott a kovászos uborka?
Tegnap kiraktam kovászolni való uborkát ahogy eddig is csináltam,annyi,hogy most meleg vizet öntöttem rá, nem hideget.
Reggel láttam,hogy már opálos a leve és bugyog,forr,látszik,hogy jön fel rengeteg pici bubi mint a Szénsavas vízben.
Semmi rossz illat,semmi rossz iz csak egy pici fehér hab a tetején ami még szokatlan.
Ez most éppen megromlik vagy csak a nagy meleg miatt indult be nagyon az érés és ez normális?
Előre is köszi!
Szerintem is ez teljesen normális még.Gőzerővel indult be a folyamat.
Úgyis figyeled, de ilyen időben 1,5 nap elég volt nekem, pár napja (mármint a kovászos ubinak).
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. A kertben termett így még fájdalmasabb lett volna ha valami történik vele.
Az előző adag kb 1 hete készült,akkor nem volt ennyire durva,dehát igen ez a meleg adja neki az ívet.😁 szerintem holnap reggelre jó is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!