Azt a fokhagymás lét hogy kell elkészíteni amit a lángosokra tesznek?
Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 20:40
11/12 anonim válasza:
Szétlapítod és apróra vágod, vagy átnyomod fokhagyma nyomón a fokhagymát, felöntöd vízzel és állni hagyod néhány órát. Sót azt felejtsd el, semmiképpen ne tegyél bele, mert elrontja a lángos ízvilágát a sós lé - a legtöbben megsózták maguknak, úgy az igazi, olajat pedig nem szükséges.
Tehát #1, #3, #5, #10 válasz helyes.
12/12 anonim válasza:
Ha lusta vagy, hirtelen jó a tubusos fokhagyma krém is, hasonló az ízélmény, még ha nem is az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!