Azt a fokhagymás lét hogy kell elkészíteni amit a lángosokra tesznek?
Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 20:40
1/12 anonim válasza:
A fokhagymát összetöröd és vízbe áztatod
2/12 anonim válasza:
Én csak fokhagymanyomón áttöröm a fokhagymát, elkeverem étolajjal és ecsettel megkenem a lángost. Fincsi. A lángososok nem tudom, hogy csinálják, pedig pont ma ettem.
3/12 anonim válasza:
Fokhagyma fokhagyma nyomóval kinyomva, vagy ennek híján nagyon apróra aprítva, hozzá csipetnyi só, kevés víz és pici olaj. (utóbbi azért, mert bizonyos anyagok olajban oldódnak jobban, de azért sok olajjal mégse akarjuk kenegetni az eleve olajban sült lángost)
4/12 anonim válasza:
Fokhagymaereszelni, rá felesben olaj és víz és állni hagyni pár órát.
Jobb olajjal mint ha csak sima viz lenne mert úgy oldodnak ki az izanyagok
7/12 anonim válasza:
Fokhagyma lereszelve és olaj
A vizes nem olyan….
8/12 anonim válasza:
Na de mennyi víz és mennyi olaj, hány gerezd tört fokhagymához? Csak a lényeg maradt ki.
10/12 anonim válasza:
Sokadjára: nincs benne olaj, csak víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!