Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gombócot jobb normál lisztből...

Gombócot jobb normál lisztből vagy inkább rétesliszből csinálni?

Figyelt kérdés
jún. 2. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
attól függ milyen gombócot, mert pl fagyi gombócot elég nehéz ezekből...
jún. 2. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Májgombócot.
jún. 2. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Normális liszt jó.
jún. 2. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
oszt milyen gombócot, aranybogaram...?
jún. 2. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Van a fagyasztóban szilva feltéve magozva úgyhogy szilvás gombóc lenne.
jún. 2. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Én rétesliszttel csinálom a krumpli alapú tésztát
jún. 2. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha édes jellegű a gombóc, (lekváros, túrós, gyümölcsös, fajéjas, csokis, nutellás, stb) akkor szerintem a kukorica liszt adja a legjobb ízhatást. Piskótában is ugyan ez van...
jún. 3. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!