Gombócot jobb normál lisztből vagy inkább rétesliszből csinálni?
Figyelt kérdés
jún. 2. 12:26
1/7 anonim válasza:
attól függ milyen gombócot, mert pl fagyi gombócot elég nehéz ezekből...
5/7 A kérdező kommentje:
Van a fagyasztóban szilva feltéve magozva úgyhogy szilvás gombóc lenne.
jún. 2. 14:38
6/7 anonim válasza:
Én rétesliszttel csinálom a krumpli alapú tésztát
7/7 anonim válasza:
Ha édes jellegű a gombóc, (lekváros, túrós, gyümölcsös, fajéjas, csokis, nutellás, stb) akkor szerintem a kukorica liszt adja a legjobb ízhatást. Piskótában is ugyan ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!