Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Marhapörköltet illetve sertés...

Marhapörköltet illetve sertés pörköltet mivel ajánlott készíteni normál disznózsírral (nem kaptam mangalicát)... Vagy étolajjal?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg zsírral is meg olajjal is jó, a hagyományosabb zsírral készül, de az olajjal sincs más íze.

A mangalicazsír meg nem különbözik a rendes disznózsírtól, csak jóval drágább

2022. aug. 19. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az íze érdekel akkor zsírral!
2022. aug. 19. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs zsír jó az olaj,ízre ugyan olyan lesz.
2022. aug. 19. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Zsírral minden ilyesmi finomabb.
2022. aug. 19. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!