Marhapörköltet illetve sertés pörköltet mivel ajánlott készíteni normál disznózsírral (nem kaptam mangalicát)... Vagy étolajjal?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 07:41
1/4 anonim válasza:
Elvileg zsírral is meg olajjal is jó, a hagyományosabb zsírral készül, de az olajjal sincs más íze.
A mangalicazsír meg nem különbözik a rendes disznózsírtól, csak jóval drágább
2/4 anonim válasza:
Ha az íze érdekel akkor zsírral!
3/4 anonim válasza:
Ha nincs zsír jó az olaj,ízre ugyan olyan lesz.
4/4 anonim válasza:
Zsírral minden ilyesmi finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!