A szalámit miért ajánlott felfüggesztve tárolni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 10:23
1/5 anonim válasza:
Ha te arra gondolsz, hogy felakasztani valahová, azért mert meleg van és megromlik.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyha felfüggesztve tárolom, miért romlik meg kevésbé? Engem EZ érdekel!
2017. júl. 7. 10:30
3/5 anonim válasza:
Hogy körbejárja a levegő, tudjon szikkadni!
4/5 anonim válasza:
Télen is felakasztják, és pont azért, hogy szellőzzön, ahogy előttem írták. Ilyenkor, ha meleg van és a szárazszalámiban/kolbászban olvadni kezd a zsír, érdemes alá papírt is tenni, mert akár le is csöpöghet.
5/5 anonim válasza:
Helló!
"Kolbász tárolása:
Minden füstölt terméket beleértve a kolbászt is száraz, hűvös, szellős helyen kell tárolni. Ez ideális esetben, a kamrában, padláson vagy a pincében fellógatva a legjobb. Fontos, hogy ne legyenek becsomagolva, mert akkor nem tudnak szellőzni. Ha mégis a hűtőben szeretné tárolni, akkor azt csomagolás nélkül tegye!"
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!