Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kávéfőzőbe ti miket főztetek...

Kávéfőzőbe ti miket főztetek már le eddig?

Figyelt kérdés

Én egyszer piritottam szezámmagot. Azt le daráltam finom szemcsésre és le főztem. Már rég volt, de érdekes az elgondolás.

Mert ma már a kávé mellé mogyorót is szoktak le főzni.

#kávéfőző #Kávé és mogyoró főzés #Kávé ötletek #Kávéföző kiváncsiságok #Kávéföző ötletek
máj. 19. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszitek, hogy kotyogósa van? És ha 20 bar nyomású pumpás? Vagy autpress?

Én még nem hallottam sem szezámmag főzetről, sem mogyorófőzetről.

máj. 22. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az van-e. De annál csak összetettebb és könnyebben tönkremenő típus létezik. Abból indultam ki, hogy még a kotyogósba se kockaztatnám.
máj. 22. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:

10# Nem biztos hogy kotyogása van. De régen nagyanyámnak is felrobbant és fel lőtt mint a rakéta.

Be is szakította a mennyezetet pláne hogy régi nádfedeles nyári konyhába történt. Plusz lehetett meszelni mert a kávé szanaszét fröccsent a falon.

máj. 23. 16:37
 14/14 kov74 válasza:
max ecetet szoktunk átfőzni rajta.
máj. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!