Kávéfőzőbe ti miket főztetek már le eddig?
Figyelt kérdés
Én egyszer piritottam szezámmagot. Azt le daráltam finom szemcsésre és le főztem. Már rég volt, de érdekes az elgondolás.
Mert ma már a kávé mellé mogyorót is szoktak le főzni.
máj. 19. 13:54
1/14 anonim válasza:
Én normális ember vagyok, a kávéfözöt kávéfözésre használom.
2/14 anonim válasza:
Kávén kívül még nem főztem rajta mást.
3/14 anonim válasza:
Eszembe se jutna mást lefőzni 🤨 Még csak az kéne, hogy tönkremenjen.
4/14 anonim válasza:
A szezámmag vagy a mogyoró ízű forró víz mire használható? Pont annyi értelme van, mint ennek a kérdésnek.
5/14 anonim válasza:
Kávét szoktam lefőzni rajta. Néha málnás-csokis Frei kávét, ha csóróság van, csak a sima Aldis lungot.
8/14 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy tönkremenjen a kotyogósod, főzz benne minden hülyeséget, persze.
10/14 anonim válasza:
Már hallottam rémtörténeteket felrobbant kotyogósról,inkább nem kockázatok. Csak kávé mehet bele. A presszó főzőbe meg főleg. Esetleg valamilyen alternatív növényi kávét el tudok benne képzelni. De pl. fözőtt cikóriát már csináltam nagyon rég és elég ragacsos az állaga. Ilyet:
Az kapásból azt hiszem, hogy nem tudna lefőni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!