Mit rontok el, hogy cserép ízű a kenyér,mikor cserépedényben sütöm?
Figyelt kérdés
Többször is nekifutottam már,de mindig átvett egy fura ízt és szagot es ki kellett dobni a kenyeret.ápr. 29. 03:06
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy cserépedényben sütöd. Józan paraszti ésszel.
2/9 anonim válasza:
A cserépedényedbe valami be van ivódva amit máskor sutottel es belulrol rohasztja es a ho hatasara kiadja magabol.
3/9 anonim válasza:
Én is így jártam a cserép edényemmel, ahogy a #2 írja. Oldalast sütöttem benne sok zsírral, fokhagymával, utána kb 2-3 hétig benne tároltam, ahogy tepsiben szoktam. Azóta olyan szaga van.
4/9 anonim válasza:
A mázazatlan cserép porózus.
Bele tud ivódni zsiradék, víz, ízek, de lehet benne penész is.
Nem véletlen jutott el a kerámikus szakma oda, hogy elkezdett mázas kerámiákat csinálni, nem csak dekorációként.
5/9 anonim válasza:
Ne süsd cserépedényben ennyire egyszerű.
Én csak simán tepsiben szoktam.
6/9 anonim válasza:
Rakj virágot a cserépbe!
Nekem is avas zsírízű lett minden a cseréptől.Most az ablakba van.
7/9 A kérdező kommentje:
Uj,csak kenyeret sutottem még benne
ápr. 29. 09:28
8/9 anonim válasza:
Igen de ha korábban, pl szállításkor, raktárban belement nedvesség, vagy a kenyérbõl, az is megrohadhat ám.
9/9 anonim válasza:
Béleld ki benedvesített sütőpapírral és abba tedd a kenyértésztát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!