Saját csomagolásában, hűtőszekrényben tárolt, alkalmanként belőle keveset felhasznált negyedkilós vaj avasodását hogy lehet megakadályozni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 23. 08:26
1/9 anonim válasza:
Fel kell használni még az avasodása előtt.
2/9 anonim válasza:
Nagyjából egy hónapig jó addigra még bőven elfogy nálunk.Ez nem egy hatalmas kiszerelés.
3/9 anonim válasza:
Elösször is hütöben elég sok idö, mire avasodna (több mint egy hónap), de ha ez neked probléma, 50 g-os adagokban le lehet fagyasztai, úgy még sokkal tovább eláll
4/9 anonim válasza:
Fagyaszd le frissen a felét. Hutoben kiolvasztva pont ugyanolyan lesz
5/9 A kérdező kommentje:
nem használunk túl sok vajat.
érthető ha ez szokatlan azoknak akik sokat fogyasztanak belőle.
de fura az h felbontás után elég hamar besárgul és megavasodik.
ez volt a kérdés
arra is gondoltam a papírja az oka
2024. ápr. 23. 19:11
6/9 anonim válasza:
Ha sárga lesz, én levágom a szélét, a többi része attól még jó.
7/9 anonim válasza:
Biztos, hogy tudod, hogy mi az, hogy avas...?
8/9 A kérdező kommentje:
7 amikor besárgul és csípős kesernyés íze lesz?
2024. ápr. 24. 05:25
9/9 anonim válasza:
A besárgulás nem feltétlen, ha csípös, akkor igen,
De többen írták, kisebb adagokban (ami 1-2 hét alatt elfogy) fagyaszd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!