Kriszti kérdése:
Kókuszgolyót készítettem és pár óra múlva kemény lett a hűtőben.Nem fedtem be semmivel,csak úgy tányéron raktam be.Lehet,hogy az volt a baj?Esetleg valamiből túl sokat,vagy túl keveset tettem bele?Recept alapján készítettem.
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 15:29
2/8 anonim válasza:
Hát az sokat segítene ha leírnád a receptet is, mert így honnan tudjuk miből mennyit tettél bele?!
3/8 anonim válasza:
Attól is bekeményedhet, ha túl sok a száraz és túl kevés a nedves hozzávaló. Érdemes több vajat, tejet, esteleg lekvárt, rum aromát bele tenni, es így a hűtőben sem keményedik meg annyira.
4/8 anonim válasza:
Attól is kemény lesz a hűtőben ha rengeteg zsiradékot (vaj, margarin) tettél bele, hiszen az olyan hőmérsékleten szilárd.
6/8 anonim válasza:
Megkeményedett a vaj, szobahőmérsékleten ehető lesz.
7/8 anonim válasza:
Jó lenne látni a receptet, szobahőmérsékleten újra jó lesz nem is kell hűteni.
Egyébként én vajat,margarint nem is teszek bele.
8/8 anonim válasza:
Valoszinuleg olyan dolog volt a receptben ami szobahon folyosabby hidegen szilardabb. Pl margarin, kokuszolaj stb
A masik lehetoseg hogy olyan volt a receptben ami idovel felsziv vizet pl zabpehely vagy utifumaghej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!