Akik "kozepes" bevasarlast folytatnak, mely napokon? Nem is keveset nem is sokat?
Pennyben csütörtökönként vannak az új akciók, amiket a reklámújságban is hirdetnek.
Én kb. kétnaponta, vagy heti kb. 3x vásárolok közepesen, ennek az az oka, hogy mindig frisset főzök, ès kicsi a mélyhűtő, ès kicsi a spájz, és nem is tervezek előre. Így szoktam meg. Nincs konkrét napja, de a szombat vagy vasárnap délelőtt az gyakori.
Penny, aldi, lidl tuti. Ha megnezed az akcios ujsagokat mind (de sztem a tobbi bolt is csak azokba nem jarok) csutortoktol van kovetkezo szerdaig vsgy hetvegeig.
Van par uj akcio mindig hetfotol szerdaig is de kevesebb.
Hetfotol elerheto minden akcios ujsag, a het folyaman kiirom amiket majd venni akarok es penteken megveszem. Ez a heti egy bevasarlas. Neha van plusz egy ha zoldseg vsgy tojas elfogy.
A spar eleve a legdrágább bolt. Ha pl veszel egy 170 forintról 150 forintra leárazott konzervet pl ami 20 ft spórolás és heti 1re van szükséged. Akkor ha veszel 12t, az elég lesz 3 hónapra és spórolsz 240 forintot. Hetente 50 terméket ha vesz valaki, ha csak a fele akciós akkor az több mint 5000 forint spórolás.
Vagy ha a fél kilós tészta 500 forintról le van árazva 400ra. Veszel 4 kilót. Az már 800 ft megtakarítás. Plusz 2 tészta. És eláll, nem megy sehova.
Húst sem veszek soha teljes áron. Ha 1500 helyett 1300 forint a csirkemell, lefagyasztom dobozokba és előveszem amikor kell. Egy hónap alatt kb 4 kgt eszem meg. Az plusz fél kiló csirkényi spórolás. És ezek összeadódnak.
Mondjuk ezzel vitaba szalnek, hogy a SPAR a legdragabb bolt mert tobb fajta spar van: [link]
Van amelyik dragabban arulja mint a teljes tulajdonosu SPAR, valamelyik 1000 Ft akciot is ad, es resztulaj. Talalkoztam ilyennel. Nem mindegy, hogy SPAR Szupermarketbe mesz vagy OMV SPAR vagy SPAR partner.
Mondta mas is, hogy a Lidl a legolcsobb meg az Aldi, bementem mindkettobe egy parszor, es oszinten minimalis a kulonbseg. A tej ugyanannyi volt, a kenyer is, alap elelmiszerek mind ugyanannyi, de azok hetente ha nem gyakrabban valtoznak ebben - abban az uzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!