Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Akik "kozepes" bevasarlast...

Akik "kozepes" bevasarlast folytatnak, mely napokon? Nem is keveset nem is sokat?

Figyelt kérdés
Mondjuk ugy felig tele a kosar.

2024. febr. 17. 11:03
A kérdező szavazást indított:
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap
14 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Csutortoktol vannak az akciok de aznap nincs idom. Penteken meg van pont 2 szabad oram. Szoval penteken
2024. febr. 17. 11:28
 2/21 A kérdező kommentje:
Csutortoktol akciok? Milyenek? Ezt nem vettem eszre!
2024. febr. 17. 11:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Pennyben csütörtökönként vannak az új akciók, amiket a reklámújságban is hirdetnek.

Én kb. kétnaponta, vagy heti kb. 3x vásárolok közepesen, ennek az az oka, hogy mindig frisset főzök, ès kicsi a mélyhűtő, ès kicsi a spájz, és nem is tervezek előre. Így szoktam meg. Nincs konkrét napja, de a szombat vagy vasárnap délelőtt az gyakori.

2024. febr. 17. 11:47
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen rendszertelenül. Bevásárlólistám sincs soha. Beteszem a kosárba ami kell, aztán még mászkálok kicsit a polcok között, hátha eszembe jut valami vagy meglátok valamit ami kell. Heti úgy kétszer, háromszor.
2024. febr. 17. 11:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Penny, aldi, lidl tuti. Ha megnezed az akcios ujsagokat mind (de sztem a tobbi bolt is csak azokba nem jarok) csutortoktol van kovetkezo szerdaig vsgy hetvegeig.

Van par uj akcio mindig hetfotol szerdaig is de kevesebb.

Hetfotol elerheto minden akcios ujsag, a het folyaman kiirom amiket majd venni akarok es penteken megveszem. Ez a heti egy bevasarlas. Neha van plusz egy ha zoldseg vsgy tojas elfogy.

2024. febr. 17. 11:56
 6/21 A kérdező kommentje:
Es hany % vagy osszeg az akcio ezeknel? Mert nem reg voltam tegnap a SPAR ban es volt learazas "arstopp" vagy milyen neven egy ket arun, de minimalis, bar amit en vettem az kb. 170 Ft, learazassal meg lett 149 kb.
2024. febr. 17. 12:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
170 helyett 149 Ft majdnem 14%-os leárazás, teljesen normális mértékű akciózás. Nem adhatnak mindent 30 meg 50% mínusszal.
2024. febr. 17. 16:02
 8/21 anonim ***** válasza:
92%

A spar eleve a legdrágább bolt. Ha pl veszel egy 170 forintról 150 forintra leárazott konzervet pl ami 20 ft spórolás és heti 1re van szükséged. Akkor ha veszel 12t, az elég lesz 3 hónapra és spórolsz 240 forintot. Hetente 50 terméket ha vesz valaki, ha csak a fele akciós akkor az több mint 5000 forint spórolás.

Vagy ha a fél kilós tészta 500 forintról le van árazva 400ra. Veszel 4 kilót. Az már 800 ft megtakarítás. Plusz 2 tészta. És eláll, nem megy sehova.

Húst sem veszek soha teljes áron. Ha 1500 helyett 1300 forint a csirkemell, lefagyasztom dobozokba és előveszem amikor kell. Egy hónap alatt kb 4 kgt eszem meg. Az plusz fél kiló csirkényi spórolás. És ezek összeadódnak.

2024. febr. 17. 16:09
 9/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezzel vitaba szalnek, hogy a SPAR a legdragabb bolt mert tobb fajta spar van: [link]

Van amelyik dragabban arulja mint a teljes tulajdonosu SPAR, valamelyik 1000 Ft akciot is ad, es resztulaj. Talalkoztam ilyennel. Nem mindegy, hogy SPAR Szupermarketbe mesz vagy OMV SPAR vagy SPAR partner.

Mondta mas is, hogy a Lidl a legolcsobb meg az Aldi, bementem mindkettobe egy parszor, es oszinten minimalis a kulonbseg. A tej ugyanannyi volt, a kenyer is, alap elelmiszerek mind ugyanannyi, de azok hetente ha nem gyakrabban valtoznak ebben - abban az uzletben.

2024. febr. 17. 18:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én pl írom a költéseimet pár hétig időről-időre, nekem a konkrét, tényleges számok nem azt mutatják, amit te csípőből tüzelsz.
2024. febr. 18. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!