Mitől lesz néha szalonnás a piskótám ha mindig ugyanazt a receptem ugyanúgy készítem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok rájönni mikor ilyen lesz az miért van. A népszerű olajos piskóta receptet használom, gyönyörű piskóta lesz fele arányban fele arányban meg valamiért felemelkedik nagyon aztán visszazuhan ilyen szalonnásra.
160fokon sütöm mindig pont azért hogy ne emelkedjen nagyon. Az összetevők mindig ugyanazok. A sütőt egyszer sem nyitom csak 40 perc körül mikor már általában kész is. Mi lehet az oka ennek??? Sajnálom a sok elpazarolt anyagot, időt. A mait is dobom ki sajnos. :(
ápr. 14. 14:44
1/6 anonim válasza:
Gondolom, gázsütöd van, vagy más okból nem megbízható a beállított höfok.
Kezdd kicsit magasabb höfokon és pár perc múlva vedd vissza.
2/6 anonim válasza:
Süsd 180 fokon és akkor sikerül,olaj nem kell bele.
3/6 A kérdező kommentje:
Villanysütő és sütőhőmérővel nézem a hőfokot mert a tárcsa szerinti hőfok megbízhatatlan. Kipróbálom a 180fokot és vissza 160-ra, ezt a módot még nem próbáltam.
ápr. 14. 15:58
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem jó a túl merev tojáshab, ma is úgy láttam, hogy még pont jó, mégis rossz lett.
ápr. 14. 18:21
6/6 anonim válasza:
Nekem úgy szokott a legjobban sikerülni, ha a cukorral verem fel a tojásfehérjét, így lesz stabil a hab, és habkönnyű, igazi piskóta a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!